Ambiente

  Največji mednarodni strokovni sejem izdelkov široke potrošnje na svetu (notranja oprema, design, vse za kuhinjo in jedilnico, mali gospodinjski aparati, darila, bižuterija)

  Datum: 10.02.-14.02.2017
  Kraj: Frankfurt
  Turnus: vsako leto
  Leto ustanovitve: 1949 
   
  Spletna stran: ambiente.messefrankfurt.com

   

  Statistika (Ambiente 2015): 

  ∙ število obiskovalcev: 134.620 iz 152 držav

  ∙ število razstavljavcev: 4.814 iz 95 držav 

  ∙ bruto razstavna površina: 328.500 m2 

  ∙ število slovenskih razstavljavcev: 16

   

  Vsebina: Ambiente 2016

   

  Kako oblikovati privlačni program, kateri izdelki bodo prodajne uspešnice, kateri pa so primerni za dopolnimo ponudbo? Mednarodni strokovni sejem Ambiente je preprosto The Show - največji in najpomembnejši. Lani se je predstavilo 4.814 razstavljavcev iz 95 držav, sejem pa si je ogledalo 134.620 obiskovalcev iz 152 držav.

   

  Razstavni program

   

  Ambiente ponuja ves spekter izdelkov široke potrošnje – od ekskluzivnih serij in izdelkov najvišjih cenovnih razredov do velikoserijske ponudbe – v treh prepoznavnih sklopih:

  • giving – darila

  • living – notranja oprema in dekoracija

  • dining – vse za kuhinjo in jedilnico


  Spremljevalni strokovni program

   

  Po čem bodo kupci največ povpraševali v prihodnji sezoni? Bogat spremljevalni program vam bo v pomoč pri lažji orientaciji med tržnimi in oblikovalskimi trendi na svetovnem trgu in pri oblikovanju privlačne in uspešne ponudbe. V letu 2015 smo obiskovalcem postregli z naslednjim programom:

  • razstava trends, osrednji del spremljevalnega programa, bo strnila predstavitev trendov v štiri oblikovalskih svetovih,

  • razstava solutions je namenjena predstaviti domiselnih idej in rešitev pri izdelkih za dom, kuhinjo in jedilnico,

  • KitchenInnovation of the Year je nagrada za izdelke, ki jih odlikujeta zanesljivost in verodostojnost; nagrajeni izdelki bodo predstavljeni na istoimenski razstavi,

  • na razstavi Design Plus pa boste lahko videli izdelke, ki so dobili nagrado za vrhunsko oblikovanje.

   

  Program Contract Business, ki smo ga uvedli leta 2012, je namenjen dobaviteljem opreme in inventarja za velike objekte: od hotelov in restavracij do velikih potniških ladij ali letal. Leta 2014 je bilo 270 tovrstnih ponudnikov iz 30 držav.

   

  Poskrbljeno je tudi za tiste, ki iščejo zanesljive proizvajalce za svoje izdelke: program Sourcing ponuja prek 1.400 dobaviteljev iz Azije, Južne Amerike in Afrike.

   

  Aplikacija Ambiente Navigator za pametne telefone in tablične računalnike

   

  V spletnih trgovinah iTunes in Google play najdete aplikacijo "Ambiente Navigator". Aplikacija vsebuje katalog razstavljavcev, interaktivni tloris sejmišča in hal ter druge koristne informacije o posameznih sejmih. Aplikacija ponujaja možnost izdelave lastnih seznamov, vodenje zapiskov in podobno. Več o aplikaciji si lahko preberete tukaj. 

  Informacije:

  Tel: +386 1 513-1480

  e-pošta: info@slovenia.messefrankfurt.com

  Toolbar-Navigation