Obisk

  Obiskovalcem nudimo:

  • Strokovno svetovanje pri izbiri primernega sejma glede na njihove potrebe.
  • Vse informacije o posameznem sejmu (razstavni program, velikost, struktura obiskovalcev, spremljevalni strokovni program, kongresi, seminarji, in drugo).
  • Pomoč pri nakupu vstopnic: za večino sejmov so na voljo cenejše vstopnice v predprodaji. V času sejmov velja sejemska vstopnica tudi kot vozovnica za brezplačen (pri)mestni promet. Ugodnost ne velja na nekaterih gostujočih sejmih (kot so salon avtomobilov IAA, ...). Shemo in vozni red mestnega prometa najdete na www.rmv.de.
  • Informacije o aranžmajih: skupaj s turističnimi agencijami pripravljamo potovalne aranžmaje, prek rezervacijskih centrov v kraju sejma pa lahko rezervirate prenočišča. Za kakovost storitev turističnih agencij ne odgovarjamo.

  Katalogi


  Za učinkovit obisk sejma je nujna dobra priprava. V pomoč vam bodo e-katalogi in aplikacije za pametne telefone in tablične računalnike. Katalogi omogočajo iskanje razstavljavcev izdelkov in storitev po različnih ključih, lahko pa si pripravite svoje sezname zanimivih razstavljavcev oziroma tistih, ki jih morate obiskati, delate načrte obiska in podobno.

  Kataloge običajno najdete pod zavihkom "Exhibitors & Products".

  Aplikacije za pametne telefone in tablične računalnike (Apps)


  V spletnih trgovinah iTunes in Google play najdete aplikacije za večino sejmov in sejemskih hiš. Aplikacije vsebujejo katalog razstavljavcev, interaktivni tloris sejmišča in hal ter druge koristne informacije o posameznih sejmih. Nekatere aplikacije ponujajo možnost načrtovanja obiskov, izdelavo lastnih seznamov, vodenje zapiskov in podobno.

   
  Povezave do aplikacij:

  Messe Frankfurt

  Ambiente
  Creativeworld
  ISH 
  Paperworld
  Tendence

  Automechanika
  Heimtextil
  Light +Building
  Prolight + Sound
  Texcare

  Christmasworld
  Hair & Beauty
  Musikmesse
  Techtextil
  Texprocess

  Top fair (sejemska revija)

   

   

   

   

  Rezervacijski portali:

  Dodatne povezave:

   

  Informacije:

  Tel: +386 1 513-1480

  e-pošta: info@slovenia.messefrankfurt.com

  Toolbar-Navigation