Press

  Frankfurtski sejem ponuja novinarjem vse za njihovo učinkovito in udobno delo tako doma kot na sejmih. O vsaki prireditvi in o samem podjetju so na voljo številne informacije (obvestila za javnost), v foto in video arhivu pa boste našli bogat izbor posnetkov za vaše članke in oddaje (vstopna spletna stran).

  Obvestila za javnost so vedno na voljo najmanj v angleškem in nemškem jeziku. Če potrebujete informacije v slovenščini, nas, prosimo, pokličite.

  Moderno novinarsko središče je opremljeno z računalniki, telefoni in telefaksi, naši sodelavci pa vam bodo z veseljem pomagali pri iskanju sogovornikov in pri vsem, kar potrebujete za svoje delo in bivanje v Frankfurtu. Podobno velja seveda tudi v drugih mestih, kjer Frankfurtski sejem organizira svoje prireditve. V udobnem in prijetnem okolju se boste lahko tudi odpočili ter se srečali s kolegi z vsega sveta. Na voljo vam je tudi prijetna restavracija. V novinarskem središču boste, poleg fotografskega gradiva in obvestil za javnost, našli tudi informacije tistih razstavljavcev, ki pri svojih nastopih ne pozabijo na novinarje in za njih pripravijo mape z gradivom o svojem podjetju ter izdelkih in storitvah.

  Na sejmih so pogosto organizirani vodeni ogledi za novinarje, na spletnih straneh sejma in v novinarskem središču pa boste našli tudi informacije o vseh novinarskih konferencah in drugih dogodkih, ki jih organizirajo razstavljavci v času sejma. Pred večino sejmov Frankfurtski sejem organizira vrsto novinarskih konferenc po vsem svetu.

  Za obisk sejma se je treba akreditirati. Vljudno vas prosimo, da si preberete pravila o izdajanju akreditacij, spletno registracijo pa opravite tu. Frankfurtski sejem si pridržuje diskrecijsko pravico, da akreditacije ne izda.

  Informacije:

  Tel: +386 1 513-1480

  e-pošta: info@slovenia.messefrankfurt.com

  Toolbar-Navigation